Site Overlay

TRIPOLLAR REGEN – RÁDIÓFREKVENCIÁS ALAKFORMÁLÓ KEZELÉS

TRIPOLLAR REGEN – RÁDIÓFREKVENCIÁS ALAKFORMÁLÓ KEZELÉS

Miben hatékony a Tripollar technológia?

– Helyi zsírpárnák, toka kezelése

– Cellulit, striák csökkentése

– Kötényhas

Hogyan működik a kezelés?

A rádiófrekvenciás energia szelektíven hatol a mély és a felszíni zsírrétegekbe, bőrmelegítést végezve, mely fokozza az anyagcserét  és „kiolvasztja” a zsírt a zsírsejtekből.

A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben stimulálja a felszíni és mélyebb kötőszöveti rétegeket.

A zsír kiolvasztását követően a zsírsejtek összezsugorodnak, a bőr visszaállítja az eredetihez közeli állapotot, csökkentve vagy megszüntetve a cellulitot.

A kezelést a nagyobb hatékonyság elérése érdekében területekre bontva végezzük. A Tripollar kezelést minden alkalommal nyirokcsizmás kezeléssel egészítjük ki, így az elfolyósított zsírsejtek és méreganyagok bekerülnek a nyirokáramba, ahonnan kiválasztódnak. (Ez esetben a nyirokmasszázs kezelés a Tripollar kezelés árában benne van.)

Javasolt kúra: 6-10 alkalom, hetente egyszer.

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani:

Lúgos étrend: A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Fehér hús, hal, zöldség fogyasztása javasolt.

Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és az édességeket, valamint az alkoholt.

Mint minden testkezelésnél, itt is nagy mennyiségű szénsavmentes víz fogyasztása javallott.

A kezelés napján  TILOS szoláriumozni, napozni, szaunázni.

KONTRAINDIKÁCIÓK:

  • jóindulatú és rosszindulatú daganatok;
  • különböző bőrbetegségek;
  • sérv;
  • a nyirokerek és a csomók gyulladása;
  • vénás gyulladás;
  • Zsírleszívás után az eljárás nem ajánlott;
  • sérülések, sebek, vágások;
  • terhesség, szoptatás
  • láz, különböző fertőző betegségek;
  • hemofília és vérzési tendencia;
  • epilepszia;
  • a máj, a vesék, a szív és az erek betegségei kritikus szakaszokban;
  • cukorbetegség és egyéb endokrin betegségek.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás