Bejelentkezés:
+ 36 20 352 6638
 
 

ALAKFORMÁLÁS ULTRATONE BIOSTIMULÁCIÓVAL

A kezelés elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében.

A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a számítógéppel vezérelt a optimális jelcsomagjai által. Az ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz újraformálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal csökkentve a nem kívánt centimétereket.

Programok:

Zsírégetés: a kötőszövetekben lerakódott zsírsejteket lazítja és távolítja el.

Karcsúsítás: az elektromos ingerjel mélyen behatol és stimulálja az izmokat, segítséget nyújt a felesleges zsírrétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, rövidíti és vastagítja az izmokat, ezáltal feszesíti a laza bőrt.

Narancsbőr kezelés: az elektromos impulzusok frekvenciájának intenzív váltakozása elmasszírozza a kötőszövetben felhalmozódott zsírsejtek tömegét.

Mélyizomtónus fokozás: azokat az izmokat éri el, amelyek aktív tornával nem érhetők el. Ezeknek a nagy testformáló izomknak a megerősítése gyors és hatékony testkarcsúsítási eredményeket ad.

Izomkidolgozás: betegség utáni rehabilitációban nyújt segítséget.

Szülés utáni rehabilitáció: a program csökkenti a has, a derék és a csípő méreteit, elszállítja a derék körül felhalmozódott többletfolyadékot és helyükre igazítja a tartóizmokat.

Azon kétkedő vendégeink számára, akik megkívánnak győződni a kezelés hatékonyságáról egy ingyenes ultra gyors méretcsökkentő programot javaslunk.

Ellenjavallatok:

-Beültetett pacemaker

-Terhesség

-Daganatos elváltozás esetén

-Közeli súlyos műtét után

-Epilepszia

-Cukorbetegség

-Bőrön kiemelkedő anyajegy

-Thrombózis-Idegszövet rendellenesség, kóros idegműködés

-Friss műtéti heg, gyulladás, visszér-tágulat, dudorodás felett csak orvosi konzultáció után


Szeretettel várom Vendégeimet!
Lakinger Orsolya


< vissza a lap tetejére