Bejelentkezés:
+ 36 20 352 6638
 
 
Regen TriPollar - rádiófrekvenciás zsírbontás

- ZSÍRBONTÁS, ZSÍRSEJT-ZSUGORÍTÁS
- CELLULIT, STRIA KEZELÉS
- BŐRFESZESÍTÉS ARCON, TESTEN


Garantált karcsúság sebészeti beavatkozás nélkül!

A TriPollar rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a test formázására, a cellulitis kezelésére valamint a bőr öregedése ellen.

Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és a felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben stimulálja a mély és felszíni szövetrétegeket. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. A kollagén rostok összehúzódnak, megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, így azonnali hatást nyújtanak.

Arc, nyak, toka, illetve helyi zsírpárnák és a cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz a kezelést kúraszerűen javasoljuk.

A Tripollar rádiófrekvenciás energia tehát a helyi lerakódások megszüntetésének hatékony fegyvere.


Hogyan hat a kezelés?

Nagyszámú megnövekedett zsírsejt felhalmozódik a hypodermisben. A felhalmozott zsír nyomja a bőrt, ez okozza a karfiolszerű képződményeket.

Az energia szelektíven hatol a mély és a felszíni zsírrétegekbe, mely fokozza az anyagcserét  és "kiolvasztja" a zsírt a zsírsejtekből.

A kezelést és a zsír kiolvasztását követően a zsírsejtek összezsugorodnak, és a bőr visszaállítja az eredetihez közeli állapotot, csökkentve vagy megszüntetve a cellulitot.

A kezelést a nagyobb hatékonyság elérése érdekében területekre bontva végezzük. Minden kezelés egyéntől függő.

Javasolt kúra: 6-10 alkalom, hetente egyszer.

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani:

- Lúgos étrend: A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Fehér hús, hal, zöldség fogyasztása javasolt.

Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és az édességeket, valamint az alkoholt.

Tea, gyümölcslé  mellett szükség van sok folyadék (2-3 liter), szénsavmentes víz fogyasztására. Minden egyéb folyadékot a szervezetnek emésztenie kell, még az üres teát is.

A kezelés napján  TILOS szoláriumozni, napozni, szaunázni.Szeretettel várom Vendégeimet!
Lakinger Orsolya


< vissza a lap tetejére