MIKRODERMABRÁZIÓ (azaz BŐRCSISZOLÁS)

Gyémántfejes mikrodermabráziós készülékünk az arcon és a testen a következő problémákra használható:

  • bőrhibák, hegek
  • terhességi csíkok (striák)
  • ráncok, pigmentációs és öregségi foltok
  • tág pórusú, aknés bőr
  • fény és nap okozta károsodás
  • elszarusodás
  • érett, lassú anyagcserét folytató bőr
A gyémántfejes készülék hatékonyabb bármilyen más dermabráziós készüléknél.

Még az igen óvatos kezelést igénylő szemkörnyék is nagy biztonsággal kezelhető anélkül, hogy az alumínium-oxid kristályos készülékeknél jól ismert kristályszóródás problémát okozna.
Klikk! Mikrodermabráziós eljárás

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

Arcfiatalítás, lifting, bőrfeszesítés a Nobel-díjas elektroporációs technológia segítségével.

A MesoStyle kezelés célja: kevesebb ránc, feszesebb bőr. A kezelés során a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe jutnak, és az értékes hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat.

  • Késleltetik a bőr öregedését
  • Stimulálják a bőrsejtek szerkezetét
  • Csökkentik a ráncok mélységét
 
Klikk! A kezelés leírása és gyakorisága

LPG ARC LIFTMASSAGE

Egyedülálló kezelés a ráncok megelőzésére és kezelésére! Egy kúrával az arcbőr kb. 10 évet fiatalodhat. A világ legmodernebb technológiája a petyhüdt, fakó, ráncos, ödémás arcbőr, a toka és a dekoltázs kezelésére. A vákumtechnológia és lifting hatás következtében a saját kollagénrostok és fibrinszálak termelődése beindul, vagyis az arcbőr ránctalanítja önmagát. Próbáld ki, nem fogsz csalódni. (Alkalmazási javaslat: 10 kezelés, hetente 3 alkalommal)

 

TRIPOLLAR REGEN RÁDIÓFREKVENCIÁSARCKEZELÉS

A TriPollar rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a bőr öregedése ellen. Igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.
A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben stimulálja a mély és felszíni szövetrétegeket. A kollagén rostok összehúzódnak, megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, így azonnali hatást nyújtanak.

Arc, nyak, toka, illetve helyi zsírpárnák és a cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz a kezelést kúraszerűen javasoljuk.

Javasolt kúra: 6-10 alkalom, hetente egyszer.

ULTRATONE BIOSTIMULÁCIÓ

Ultraerős facelifting az Ultratone pro 20 berendezés segítségével. Az arc izmainak stimulációjával fokozott lifting hatást, feszes és tónusos bőrt, kiváló arcizomkondíciót érünk el.

ARCLIFTING ÉS ARCKISIMÍTÁS 100% TÖMÉNYSÉGŰ ALOE VERA-VAL

Kombináljuk az arc liftmassage kezelésünket mezoterápiával, melynek során az aloe vera értékes hatóanyagait juttatjuk a bőr legmélyebb rétegeibe.

FÜLLYUKASZTÁS

Bébi, gyermek és felnőtt füllyukasztás. Nagy fülbevaló választékkal és utókezelő oldattal.

HIDROABRÁZIÓ

Az eljárás lényege, hogy ultrahangos módszerrel a készülékben lévő vizet apró cseppekre porlasztja, mely cseppek így már nagyon hatékonyan képesek eltávolítani a bőr felső, elhalt hámrétegeit. A hidroabrázió hatása igen erőteljes, de ennek ellenére nem kell attól tartanunk, hogy bőrünkben kárt okozna, hiszen a bőrrel kifejezetten kíméletesen bánik, sőt az ultrahang okozta rezgések még a bőr pórusait is nagyon hatékonyan képesek kitisztítani. A kezelés után a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni a hatóanyagokat. Érzékeny bőrű vendégeink kedvenc kezelése!


Vissza a Kozmetika oldalára >>