Bejelentkezés:
+ 36 20 352 6638
 
 
BODY WRAPPING (testtekercselés): a természettől a hibátlan alakért
A Body Wrapping (testtekercselés) olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel látványos fogyasztást, bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken.

A kezelés során HASZNÁLT hatóanyagok fokozzák a nyirokkeringést, a test szöveteinek méregtelenítését, javítják a kötőszövet állagát, elhalványítják a striákat. Alkalmazható narancsbőr (cellulit) kezelésére, a fogyás utáni laza, lógó bőr feszesítésére, terhességi csíkok halványítására

A SANOVERA testtekercselés természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. Nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja. A cellulitkezelés mellett vénás panaszokra, a visszerek és hajszálerek védelmére is kiváló lehetőséget nyújt.

A testet a hatóanyagokkal bekenjük, majd egy speciális lélegző fóliával betekercseljük. A 45 perces kezelés kémiai anyagok nélkül történik.

A testkezelés hatásai:

> körméret csökkentés 
> bőr és kötőszövet feszesítés 
> méregtelenítés 
> salaktalanítás 
> közérzetjavítás

A kezelés alatt a következő termékeket használjuk:


2
COMPRESS Hydro:
salakanyag, méreganyag kiszorítása,
szövet feszesítése


3
COMPRESS Forte: 
bőr - és szövet feszesítése, salakanyag, méreganyag kiszorítása


4
COMPRESS Venocare:
vissz-és hajszálér védelem, fahéjra allergiások kezelése, duzzadt végtagok ápolása, ficamok, izomhúzodások nyugtatása


5
COMPRESS Apré: 
bőr megnyugtatása, feszesítése, bőrkép javítása, testápolás minden napra

COMPRESS Hydro

A borostyán és gyermekláncfű kivonat, illóolajok, mint a ciprus és boróka gondoskodnak egy erősebb feszesítő hatásról. A cél az, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető legtöbb vizet, salakanyagokat, méreganyagokat a szövetekből kiszorítsuk. Minél kevesebb felesleges vizet tartalmaz a szövet, annál rövidebb az út a kapilláris véredényektől a sejtekhez. Ezzel egy optimálisabb sejtellátást érünk el.

COMPRESS Forte

Alapvetően először csak néhány Compress Hydro használata után kerül alkalmazásra. A borostyán és gyermekláncfű kivonat, az illóolajok, mint a fahéj gondoskodnak a bőr és az alsókötőszövetek erős vérkeringéséről. A cél az, hogy az anyagcserét aktivizáljuk, és ezzel felerősítsük a zsírsejtek és a cellulit leépítését.

COMPRESS Venocare

A gesztenye és körömvirág kivonatnak, az illóolajoknak véredényfal erősítő hatásuk van. A Compress kezeléseknél befedjük Compress Venocare-rel a hajszálereket és a visszereket, és ezzel megakadályozzuk a túlságosan erős vérkeringést.

Hajszálértágulatnál és visszeres területeknél a kezelés megkezdése előtt a problémás területekre felvisszük a Compress Venocare-t. Erősebb visszeres megterheléseknél speciálisan az alsó lábszárnál, s úgymint duzzadt lábaknál, allergiás vendégeknél használjuk a Compress Venocare-t nagyobb területen. 

COMPRESS Apré

A jojobaolaj, aloé vera és illóolajok, mint levendula és geránium megnyugtatják a bőrt. A cél az, hogy a bőrt minden Compress kezelés után megnyugtassuk, feszesítsük, és a bőrképet feljavítsuk. A Compress Apré a mindennapi bőrápolásra is kiválóanan alkalmas.
Szeretettel várom Vendégeimet!
Lakinger Orsolya


< vissza a lap tetejére