Bejelentkezés:
+ 36 20 352 6638
 
 

MIKRODERMABRÁZIÓ  (azaz BŐRCSISZOLÁS) 

Gyémántfejes mikrodermabráziós készülékünk az Arcon és a Testen a következő problémákra használható:

  • BŐRHIBÁK, HEGEK (hipertóniás,- operációs és baleseti hegeknél is!)
  • TERHESSÉGI CSÍKOK (STRIÁK)
  • RÁNCOK, PIGMENTÁCIÓS ÉS ÖREGSÉGI FOLTOK
  • TÁG PÓRUSÚ, AKNÉS BŐR 

Mikrodermabráziós testkezeléseknél felhasznált anyagok: 

VÖRÖSBOROS PAKOLÁS:
mélyen felszívódó hidratáló pakolás, csiszolás után a bőr mély rétegeibe jutva regenerál, a sejteket energiával feltölti. 

100% KOLLAGÉN AMPULLA:
striáknál használjuk; a bőrt - annak mély rétegeibe jutva -      újrastrukturálja.
Kisimítja, feszesíti, szerkezetét újraépíti. 

A gyémántfejes készülék hatékonyabb bármilyen más dermabráziós készüléknél.

Még az igen óvatos kezelést igénylő szemkörnyék is nagy biztonsággal kezelhető anélkül, hogy az alumínium-oxid kristályos készülékeknél jól ismert kristályszóródás problémát okozna. Testkezeléseknél, stria és hegkezeléseknél lényegesen nagyobb csiszolóhatás érhető el mint más dermabráziós eljárásoknál.  

A MIKRODERMABRÁZIÓS ELJÁRÁS:

A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás. A felső elhasználódott bőrrétegek célzott eltávolításával a biológiailag irányított megújulási folyamatok a bőrben extrém módon felgyorsulnak. A sejtek öngyógyító mechanizmusának felhasználásával a bőr károsodásait egy belülről kifelé ható folyamattal állítjuk helyre, amelynek során mindig új, ép szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére, a bőrregeneráció aktiválására.

A mikrodermabráziós kezelés során használt hatóanyag (pakolások, ampullák) felszívódási hatásfoka megtöbbszöröződik. Ezt annak köszönhetjük, hogy a kezelés során a bőr elhalt, elszarusodott felső rétege eltávolításra kerül, a bőr barrier rétege egy rövid időre megnyílik, így a hatóanyagok lényegesen nagyobb százalékban (akár tízszeresen) juthatnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés fájdalommentes. Eredménye azonnal látható és minden kezelés után javuló tendenciát mutat. Nincsenek nem várt mellékhatásai, mint pl.: varasodás, hyperpigmentáció, hegképződés.Szeretettel várom Vendégeimet!
Lakinger Orsolya


< vissza a lap tetejére