Bejelentkezés:
+ 36 20 352 6638
 
 

LPG Cellu M6® Keymodule Endermologie®: A TESTSZOBRÁSZ

Van úgy, hogy csak néhány kilogrammtól szeretnél megszabadulni.

Van, hogy komoly súlyfeleslegtől.

Van, hogy bizonyos testtájakon nincs rajtad zsír, máshol viszont több centi zsírpárna található testeden (has, csípő, fenék, kar, hát).

Van, hogy a cicidből illetve felsőtestedből nem szeretnél fogyni, viszont popsiból, csípőből annál inkább.

Van, hogy kilogrammban tökéletes a súlyod, mégsem tetszik Neked a látvány.

Van, hogy terhesség illetve szoptatás után nem akar megindulni a fogyás, vagy nagyobb problémák is kialakultak, pl: kötényhas.

Van olyan is, amikor cellulitos a bőröd., és hiába vagy vékony, mégsem vagy feszes.

Ha ezen problémák bármelyikével küzdesz,

Ajánlom Neked az LPG SZÉPSÉGKEZELŐ RENDSZER-t.

Kezelési területek

 • Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
 • A bőr esztétikai kezelése
 • Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
 • Izomlazítás, feszültségoldás
 • Sportsérülések kezelése és megelőzése
 • Közérzet-javítás, vitalizálás
 • Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
 • Prevenció, rehabilitáció
cc

 

Testkezelések hatásai

 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli,eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget
 • Kezeli az ízületi probémákat
 • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Hatékony a kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)

Miért különleges az LPG Endermologie technológia?

Az Endermologie® módszer a kötőszövet kezelésének tudománya. Áttörően új egészségügyi berendezés az emberiség szolgálatában. Az LPG® készülék lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban a szakemberek számára elképzelhetetlen volt. Több éves fejlesztés eredménye a forgó hengeres eljárás, mely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték. A kezeléshez a szövet sajátságainak megfelelő programot választhatjuk ki. A kezelőfej motorizált hengerei negatív nyomást alkalmazva mozgatják át a szöveteket. A hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható. A kezelendő szöveti problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítanak.

A különböző testkezelési eljárások (testtekercselés, izomstimuláció) során karcsúsodik ugyan a test, de az arányok változatlan maradnak.

Az Endermologie kézzel irányított kezelőfeje viszont biztosítja, hogy a karon, hason, belsőcombon, csípőn, térdeken, fenék alatt felhalmozódott zsírra koncentráltan dolgozzunk, vagyis helyileg fogyasztjuk a problémás területeket. Így a fogyókúrákkal illetve a testedzéssel elért fogyással ellentétben,

ONNAN FOGYSZ, AHONNAN SZERETNÉL.

És mindezt garantáltan fájdalommentesen, kék-zöld foltok nélkül!

k

 

LPG: forradalmi újítás a NARANCSBŐRKEZELÉSBEN is...

Sajnos a legtöbb cellulit-kezelés eredménytelen marad, mert csak a cellulit külső tüneteit célozza meg. Ma már bizonyított, hogy a bőr felszínén látható elváltozás csak jelzés, maga a probléma mélyebben fekszik és így mélyebben ható kezelés szükséges.

Hízáskor a zsírsejt megnő, így valamerre terjeszkednie kell, amit a legkisebb ellenállás felé tesz, vagyis a bőrfelszín felé. A zsírsejt barázdált kitüremkedése a cellulit.

A francia LPG Systems által kifejlesztett Endermologie® módszer egy hatásos és kockázatmentes technika, amely a bőr alatt fejti ki hatását.

Nem sebészeti beavatkozás és nincsenek káros hatásai a szervezetre!

A kezeléshez higiéniát és intimitást biztosító kezelőruhát veszünk fel. A problémás területeken egy kezelőfejet vezet végig a kezelő, amely két elektronikusan hajtott görgővel masszírozza a testet, és ezzel egy időben, a vákuumos pumpa ritmikusan, de gyengéden beszívja, majd elengedi a bőrszövetet.

A masszázs és a vákuum a hipodermiszben (zsírtartalmú kötőszövet) a vér- és nyirokkeringés felgyorsításával serkenti a sejtek anyagcsere-folyamatait. A felesleges salakanyag kiürül, a vízvisszatartási folyamat csökken és növekszik a zsírégetés. Ennek következtében a narancsbőr fokozatosan csökken, majd eltűnik. A mélyre ható kezelés következtében előfordulhat, hogy a narancsbőr felerősödik, mert a mélyen lévő méreganyagok a felszínre kerülnek, de ez az állapot csak átmeneti, hamar megszűnik, hatására a bőr teljesen kitisztul. 

ZSÍRFOGYÁS 

Egy 45 perces kezelés alatt az egész testet átmasszírozzuk, majd a problémás területeken összetörjük a zsírsejteket, ami bekerül a nyirokkeringésbe és a vizelettel távozik a szervezetből. A fogyás a zsírból történik, ezáltal 1-2 kg súlyveszteség is rendkívül látványos, centiméterekben mérhető kerületcsökkenést eredményez!
FESZESÍTÉS 

Kifejezetten a bőr felületének kezelésére, a bőr feszesítésére egy külön kezelőfejet és külön programot fejlesztettek ki. A kezelés hatására fokozódik az elasztin és a kollagén termelődése, ezáltal a bőr visszanyeri fiatalos feszességét és ragyogását. Ha valaki fogyni és feszesedni is szeretne egyszerre, ez könnyen megoldható a programok és kezelőfejek változtatásával.

KÖTŐSZÖVETNEK MEGFELELŐ KEZELÉS 

A különböző kötőszövettípusokat egymástól eltérően kell kezelni, melyet a gépbe előre beállított programok lehetővé tesznek, így mindenki a számára megfelelő kezelésben részesül.

A fenntartó kezelésekkel az elért eredmény tartóssá válik.

cSzeretettel várom Vendégeimet!
Lakinger Orsolya


< vissza a lap tetejére