Bejelentkezés
06 30 542 9296

 

Műköröm, manikűr és pedikűr

Sziasztok!
Horváth Alexandra vagyok, 2013-ban szereztem meg kézápoló-műköröm építő bizonyítványomat a Crystal Nails-nél. Itt azonban nem álltam meg, tovább képeztem magam és 2015 óta pedikűrrel és gyógy-pedikűrrel is elkezdtem foglalkozni.

A bizonyítvány megszerzése és a rengeteg gyakorlás után elkezdtem szalonban is dolgozni, amit azóta is szakszerűen, odafigyelve, nagy örömmel teszek!
Rendszeresen képzem magam és részt veszek szakmai rendezvényeken, képzéseken. Számomra fontos, hogy vendégeim igényeinek maximálisan eleget tegyek, ezért csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozom. Igyekszem minden kérésnek eleget tenni, készítek épített zselés műkörmöt, zselés megerősítést saját körömre, gél lakkot, shellackot és pedikűrt is, közel 50 féle zselé és gél lakk, több féle csillámpor, swarovski strasszkövek közül választhatnak vendégeim.
Bejelentkezés, illetve árakkal kapcsolatos érdeklődés:
+3630-542-92-96

Várlak szeretettel!

SZOLGÁLTATÁSOK

MŰKÖRÖM

A műkörömépítés célja a természetes körmök megerősítése, hosszabbítása, esztétikusabbá tétele. Így a műköröm ideális azok számára, akik tartósan szép, ápolt körmökre vágynak. Manapság megannyi forma és szín közül választhatunk. Mind színében, mind formájában megtalálhatjuk a hozzánk illő viseletet. A körömágy hosszabbítás technikája pedig segíti a legkecsesebb eredmény elérését is.

MANIKŰR

Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, kényeztetjük, szebbé varázsoljuk. Igény szerint formázzuk, rövidítjük, a köröm körüli bőrt kivágjuk. A körmöket polírozással fényessé tehetjük vagy lakkal varázsolhatjuk körmünket kezünk ékszerévé.

JAPÁN MANIKŰR

Japán manikűrt már nagyon régóta alkalmazzák körmök ápolására, erősítésére. Manikűrözés után felvisszük a körömre az első pasztát amit belemasszírozunk a körömlemezbe, majd felvisszük a keratint tartalmazó port és kifényesítjük a köröm felületét, így erősebb, élettel telibb körmöket kapunk.

GYÓGYPEDIKŰR

Az esztétikai pedikűrözés mellett, bizonyos esetekben szükséges lehet egy gyógy-pedikűrös segítsége. A lábkörömmel, a láb és talp bőrével sajnos sok embernek vannak problémái. Ilyen probléma lehet a bőrkérgesedése, repedése, tyúkszem, benőtt körmök, köröm és bőr gomba,diabéteszes láb kezelése,ortopédiai elváltozások, bőrbetegségek, érbetegségek felismerése. a gyógypedikűr célja ezeknek a lábbetegségeknek a kezelése és a fájdalom megszüntetése.

ESZTÉTIKAI PEDIKŰR

Az esztétikai pedikűr lényeke a lábak széppé tétele, a bőrkeményedések eltávolítása, körmök rövidítése, formázása és végül egyéb díszítési technikák alkalmazása(lakkozás, géllakkozás). A lábakat ápoljuk, kényeztetjük végezetül.

PARAFFINOS KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS

Különösen téli időszakban, de szeles, száraz környezetben is könnyen kiszárad, kirepedezik a kéz bőre. Fontos a folyamatos ápolás és hidratálás számára. A paraffin segít a krémekben lévő tápanyagok bejutásának a bőr mélyebb rétegeibe, illetve fokozza a vérkeringést, eltünteti a kiszáradás és öregedés jeleit, bársonyosan puhává varázsolja a kezek, lábak bőrét.

ÁRLISTA

Zselés műköröm (1,5 óra)

7500 Ft

Francia zselés műköröm (2 óra)

7900 Ft

Természetes köröm megerősítése zselével (1 óra)

6600 Ft

Természetes köröm megerősítése Easy off gellel (1 óra)

5600 Ft

Műköröm pótlás

1000 Ft/köröm

Végleges leszedés+méhviaszos körömápolás (1 óra)   

5800 Ft

Géllakk + manikűr (1 óra)

4700 Ft

Shellac + manikűr (1 óra)        

5500 Ft

Oldás              

2500 Ft

Manikűr                      

3000 Ft

Férfi manikűr                

3500 Ft

Japán manikűr (méhviaszos körömápolás) (30 perc)       

3500 Ft

Lakkozás                             

1600 Ft

Esztétikai pedikűr (1 óra)          

5000 Ft

Gyógypedikűr (1 óra)                   

6500 Ft-tól

Géllakk lábra (20 perc)                    

3500 Ft

Shellac lábra (20 perc)                      

4800 Ft

Krémezés + masszázs (10 perc)        

1500 Ft

Swarovski                   

50 Ft/db

Díszítés (csillámpor, sellőpor, akril, zselé, matrica)                       

250 Ft/köröm

Műszempilla

 

1D szempilla (1,5 óra)

8500 Ft

Töltés 2 héten belül (1 óra)

6000 Ft

Töltés 3 héten belül (1,5 óra)

7000 Ft

Töltés 4 héten belül (1,5 óra)

8000 Ft

2D szempilla (2 óra)

12000 Ft

Töltés 2 héten belül (1,5 óra)

7500 Ft

Töltés 3 héten belül (2 óra)

9000 Ft

Töltés 4 héten belül (2 óra)

10500 Ft

   

Extra hossz építése/töltése esetén 20% felárat számítunk fel.

 

Tölteni kizárólag saját munkát áll módunkban. A más által elkészített szempilla és köröm leszedésre és új szett felrakására kerül sor!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezni minden hétköznap 9-22 óráig lehetséges!

A foglalt időpont 24 órán belüli lemondása az építés/töltés árának 50%-át számítjuk fel következő alkalom során!