Bejelentkezés
06 70 334 2419

 
 
 
 
 
 
 
 

 


Kis Mónika fodrász

Erősségem a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. Vendégeim haját az egyéniségét arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre mindig a kellő időt fordítom. Imádok alkalmi kontyot készíteni, hajat fonni...

Tudásomat folyamatosan gyarapítom, megbízható, minőségi olasz termékekkel dolgozom és mégis mindenki által megfizethető árakon. Munkámat precizitás, kitartás, figyelem, szakmai alázat jellemzi.

Szeretném bemutatni további hajszépítő szolgáltatásaimat amely akár nagyszerű ajándék is lehet!


LISSE DESING Keratin Therapy = Hajszerkezetet építő HAJSIMÍTÁS!

Tökéletes Simaság-Teljes biztonságban!

A hajsimító termékcsalád termékeiben extra adag keratin található (keratin a hajszál fő építőeleme mely előállítható vegyi úton) egy igazi "vitalitás bomba" ami azonnal feltölti a hajszál sérüléseit. A beépülő keratin a súlyánál fogva egyenesíti ki a hajat: a hatás 3 hónapig tartós!

Éppen ezért a vegyileg kezelt hajak esetében sokkal látványosabb simítást és puhaságot érhetünk el, hiszen a keratinnak lehetősége van beépülni a hajba!

Keratin Terapy ára hajhossztól függően 10.000.-Ft tól


Ajánlani szeretném még a tartós hajfestékeim közül kimagasló Thermae SPA Color BIO krémhajfesték termékcsaládját!A nők után végre férfi vendégeimnek is kedveskedhetek, hogy igazán lenyűgözőek legyenek!
Férfi termékcsalád Pro-Age színezői segítenek a természetes őszfedésben: így könnyen elérhető egy olyan frizura, ami messze elkerüli a festettség látszatát.Ha férfi vendégeim ápolt, mákosan fedett ősz hajat szeretnének, akkor nekik találták ki ezt az 5 perces színezést. Aki már próbálta, rabja lett: hiszen a változás maga nem szembetűnő, az összhatás mégis lenyűgöző!

Szeretettel várom régi és új vendégeimet tükörhegyi szépségszalon újonnan kialakított üzletébe!


< vissza a lap tetejére