A Chantarelle dermoesztétikai rendszere a SOFT LÉZER technológiára valamint egy speciálisan a lézer berendezéshez kifejlesztett növényi kromofórok és peptidek együtteséből álló termékcsaládra épül.

A PDT MASTER MAGNETO-LED-LASER készülékünk, melynek orvosi minősítése van, jelenleg az egyetlen olyan innovatív készülék a professzionális dermo-esztétikai piacon, amely egyesíti a következő technológiákat:

LÉZER + LED + MÁGNESES MEZŐ

A kis energiájú R dióda LÉZER és LED fény serkenti az anyagcsere folyamatokat, melynek hatására a bőr sejtjei regenerálódnak. Mivel a pulzáló mágneses mező szabályozza az extracelluláris mátrixban zajló kémiai és fizikai folyamatokat, helyreállítja a bőrt és a bőr visszanyeri fiatalosságát.

Miben rejlik a kezelés hatékonysága?

A kezelés közben BIOSTIMULÁCIÓ történik, a sejtek az egészséges működésükhöz szükséges minden energiát megkapnak. A kezelés tehát a sejteket energetizálja. Beindul a sejtlégzés, a sejtosztódás, a sejtanyagcsere, aktiválódik az optimális sejtműködés. Az energia tárolódik a bőrben, ugyanis a fényelnyelő BIO-KROMOFÓROK elnyelik, az ATP energia a sejtek mitokondriumában eltárolódik, majd hasznosul.

Az eredmény: feszes, rugalmas, egészséges bőr!

AJÁNLOTT:

- Ráncokra

- Pettyhüdt, megereszkedett bőrre

- Hegekre

- Pigmentfoltokra

- Aknéra

- Rozáceás, érzékeny bőrre

- Szem környékre

- Striákra

- Tág pórusú bőrre

Javasolt kúraszerűen alkalmazni, egy kúra 4-6 alkalomból áll. 6 hetente fenntartó kezelés javasolt.

ELLENJAVALLATOK:

- Terhesség

- Lázas állapot

- Fényallergia

- Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése

- Elektromos implantátum, pacemaker

- Rákos megbetegedés

- Epilepszia

- Trombózis

- Pajzsmirigy túlműködés

- Aktív tuberkolózis

- Idegrendszeri megbetegedés


Árlista letöltése


Vissza a Kozmetika oldalára >>