Bejelentkezés
+36 70 942 7984

vasaseszter.bach@gmail.com

 

Rólam...

Eredetileg mérnök vagyok és valahol az is maradtam. Sokat profitáltam tanulmányaimból. Az Édesanyám ültette el bennem gyerekkoromban azt a „tudást”, hogy a gondolatoknak ereje van és hogy igaz a régi mondás: „fűben, fában orvosság”. Így indultam útnak az életben. Aztán jött a nagybetűs Szerelem és a gyerekek.

Mérnök lévén alaposan elterveztem, milyen szülő leszek. Sok könyvet olvastam a gyereknevelésről, igyekeztem felkészülni. Aztán megérkezett az a kis csöppség és mindent megváltoztatott. Egyszerűen éreztem, hogy amit eddig gondolatban felépítettem, az „törlés” és újratervezés kell.
Sokat tanultam a gyermekemtől a szeretetről, a tiszteletről, az egymás megbecsüléséről, a türelemről és a toleranciáról. Egyszerre volt felemelő és kimerítő az életünk.
Aztán jött Mégkisebb és kezdett kicsúszni a lábam alól a talaj. Hogy fogom (túl)élni a mindennapokat két gyerekkel? Hogy fogom megoldani....? Mit fogok csinálni, ha …? Ilyen kérdések kavarogtak állandóan a fejemben és folytonosan azt éreztem, nem elég, amit csinálok. Miért nem adtak használati utasítást a gyerekekhez?! Mindenre talál az ember választ a neten és az ellenkezőjére is. Akkor most hogyan csináljam? Teljes lett a káosz. Már nem én irányítottam, csak lavíroztam az élet sodrásában. Ekkor jött a lehetőség, hogy egy rövid előadást meghallgassak a közelben a Bach-virágterápiáról. És szerelem lett első találkozásra! Ma már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle.
Amikor már lassan-lassan megtaláltam az utam az eszenciák segítségével, akkor megérkezett Ultimate is. Ő már úgy született, hogy a szülészetre is bevittem az eszenciákat. Lassan a mindennapok részévé váltak a cseppek és mások is megtaláltak, hogy segítsek nekik. Ma már tényleg napi szinten használom a Bach-virágeszenciákat otthon és a munkám során is. Nem is tudom, milyen lenne, ha nem tudnám, mi segít, ha rémálmok gyötrik a gyerekeket vagy kimerülnek az iskolai taposómalomban stb. Sokszor oldom a szorongásukat vagy az enyémet az eszenciákkal vagy ha betegek, akkor tudom, mi segít nekem, hogy ne aggódjam halálra magam.

Ha Önnek is tudok segíteni, keressen meg bátran!

< vissza a kezdőoldalra

< vissza a lap tetejére