Miért válaszd az a termékcsaládot?

Mert...

  • Bio-organikus hatóanyagokat, természetes aromaesszenciákat,
    botanikai kivonatokat tartalmaz.
  • 35 öko ültetvény, egyetlen családi manufaktúra kezében.
  • Termálvízzel kevert illóolajokat, tengeri extraktumokat ötvöz.
  • A hatóanyagok szinergiában működnek, melyek orvosi tisztaságúak.
  • Az ősi spagyrikus eljárásokat ötvözi a legmagasabb színvonalú tudományos technológiákkal.
  • Vegyszermentes, tartósítószer-, mesterséges illat és színezékmentes, csakis ökológiai összetevőkből készült bio-organikus összetevőket tartalmaz.

pic

ANGYALOK BŐRE KEZELÉS

A kezelés alapvetően három különböző speciális maszk egymás utáni használatára és szinergiájára épül. A maszkok eltávolítják az elhalt hámsejteket, újjáépítik, oxigenizálják, tisztítják és stressz-mentesítik a bőrt, csökkentve az öregedéssel járó ráncokat, egységes tónust, ragyogást és kisugárzást eredményeznek. Csiszolják és fényesítik az epidermist, segítve a blokkolt pórusok tisztítását, eltüntetve a fáradtság és a stressz jeleit.
Minden bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelést kúraszerűen javasoljuk, melynek eredménye kompromisszumoktól mentes, gyönyörű bőr. Minden bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelést kúraszerűen javasoljuk, melynek eredménye kompromisszumoktól mentes, gyönyörű bőr.
Főbb hatóanyagok: 24 karátos arany (nanotechnológiai méretű), kaviár, növényi eredetű hialuronsav, Borwell ToxR, hematit, afrikai vajfa-kivonat.
PURISSIMO (HIALURONSAVAS KEZELÉS)
Bemutatjuk az első 100%-ban természetes alapú hialuronsavas kezelést, melyet bio-fermentáció útján nyertek ki (nem állati eredetű hialuronsav, 100%-ban természetes növényi alapanyagokból készült). Köszönhetően a nanotechnológiának, a PURISSIMO terméket és kezelést arra tervezték, hogy sokkal könnyebben és sokkal nagyobb koncentrátumban bejusson a bőr középső rétegeibe.

A kezeléssel azonnali (!) feltöltést eredményezünk, fenntartva a bőr formáját, javítva és kisimítva a ráncokat. Az igazi esztétikai rekonstrukció észrevehetően sokáig tart: az Örök Fiatalság Forrása. A kezelést kúraszerűen javasoljuk, melynek eredménye a bőr sokkal feszesebbé, élettelibbé és energikusabbá válik.

Főbb hatóanyagok: természetes növényi hialuronsav, algakivonatok, kaviár, afrikai vajfa-kivonat, búzacsíra-kivonat, zöldtea-kivonat.

"C+C" VITAMINOS KEZELÉS

A napozással teli nyári időszak után fontos a bőr sejtjeinek megfelelő ápolása a napsugárzás által felgyorsított öregedési folyamatok megelőzése érdekében. Kiváló megoldás erre Vitamin C+C ampullánk, amely 5% tiszta, aktív C-vitamint és 3% proteoglikánt tartalmaz. Az Alissi Bronte-nál található kizárólag AKTÍV C-VITAMIN, ugyanis ez az ampulla nem oxigénnel, hanem nitrogénnel töltött, így a C-vitamin nem bomlik az oxigén hatására.

Vissza a Kozmetika oldalára >>